Za koga radimo?

Tražite dobre radnike?

Ako ste poslodavac, sigurno vam se često dešavaju situacije da teško pronalazite ljude za odgovarajuća radna mjesta. Svaki put izgubite mnogo vremena na intervjue i razgovore sa kandidatima koji se kod vas prijavljuju, a nakon toga ne budete zadovoljni rezultatima. Ne navodimo samo probleme sa kojima se gotovo svaki poslodavac bar jednom u toku svog radnog vijeka susreo, već donosimo rješenja koja će ovaj problem zauvijek prekrižiti sa liste vaših obaveza.

Pošaljite nam spisak zahtjeva koje određeno radno mjesto iziskuje, a ostalo prepustite nama. Naši stručnjaci, iza kojih je mnogo uspješno obavljenih intervjua prilikom zapošljavanja u zemlju i inostranstvu, će obaviti razgovore sa svim potencijalnim kandidatima, izvršiti selekciju i tek onda vas obavjestiti o rezultatima.

Sa nama možete ostvariti saradnju po potrebi ili kontinuirano, na duži vremenski period. Ova druga mogućnost je za vas mnogo bolja, jer tada naši stručnjaci stalno rade za vas, onako kako se pojavljuju kandidati koji odgovaraju vašim kriterijumima ili kako rastu vaše potrebe zajedno sa rastom vašeg posla. Javite nam se, sigurni smo da rješenja uvijek postoje.

Tražite posao?

Borba protiv nezaposlenosti je u mnogim zemljama jedan od ključnih društevnih, socijalnih i ekonomskih tema. Nisu samo poslodavci ti koji imaju problem oko pronalaska kadrova sa adekvatnim znanjem i sposobnostima za određene poslove. Ali, otkud onda toliko izražen probem nezaposlenih, koji je stalno prisutan i o kojem se stalno govori? Sa jedne strane tu su poslodavci sa sve strožijim zahtjevima, a sa druge radnici koji žele da pronađu adekvatan posao. Kako obezbijediti sistem kojim su obe strane zadovoljne?

Ako ste nezaposleni i tražite posao, obratite nam se. Pošaljite nam svoj CV, a mi ćemo vas evidentirati u našu bazu podataka. Čim se pojavi poslodavac koji traži radnike odgovarajuće struke, mi ćemo vas o tome obavijestiti. Doći ćete kod nas na razgovor, gdje ćemo utvrditi vaše stručne i druge osobine i definisati da li vi odgovarate tom radnom mjestu i da li je to radno mjesto po vašoj mjeri.

Smatrate da su vam za uspješno pronalaženje posla i ostanak na tom radnom mjestu potrebna još neka dodatna znanja? Javite nam se, pokušaćemo u našem edukativnom centru da vas dodatno naoružamo znanjem koje će vam pomoći da što prije pronađete odgovarajući posao. Tržište radne snage je neumoljivo, zato morate da se što bolje spremite za učešće na njemu. U poslu je kao u sportu: bez dobrog treninga nema dobrih stručnjaka!

Želite posao sa boljim uslovima?

Zaposleni ste, ali niste zadovoljni uslovima koje trenutno imate na vašem radnom mjestu? Želite da pronađete bolje rješenje za vas, nešto što će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja? Na pravom ste mjestu! Mi ćemo vam pomoći da u tome uspijete. Potrebno je samo da nam se javite, objasnite nam vaše zahtjeve i očekivanja, a mi ćemo se potruditi da sa našim partnerima pronađemo adekvatno rješenje. Pri tome, svi podaci koje nam dostavite i o vama i o sadašnjem poslodavcu ostaće u domenu strogo čuvane poslovne tajne.

Ovakvi zahtjevi će pomoći i nama u kreiranju boljeg poslovnog okruženja, jer ćemo tako moći da damo ocjenu i samih poslodavaca. Time ćemo i njima pomoći da dobiju status poželjnih, kako bi u budućnosti mogli da računaju na najkvalitetnije radnike. Ovo je uslov da obe strane budu jednako zadovoljne.

Želite posao u inostranstvu?

Isprobali ste sve što je u vašim mogućnostima da pronađete odgovarajući posao u zemlji, ali niste uspjeli u tome? Sad biste da pokušate u inostranim firmama. Traženje (i uspešno pronalaženje) ovakve vrste angažmana nije ni malo lako. Često se dešava da nema puno posla za vašu struku, a i kad odete u neku drugu zemlju, susrećete se sa nebrojeno mnogo stvari na koje niste računali. Ako je vaša odluka o tome ipak konačna, obratite nam se.

U saradnji sa našim poslovnim partnerima u zemljama EU, potrudićemo se da za vas obezbijedimo zaposlenje u inostranstvu. Pošaljite nam vaš CV sa tačnim podacima, a mi ćemo dalje preduzeti sve neophodne postupke i obavještavati vas o tome. Svi podaci koje nam pošaljete biće provjereni, a vaša stručna osposobljenost i znanje jezika (ako je to uslov za zaposlenje u nekoj zemlji) biće takođe testirani. Tek nakon svih provjera, vi ćete ući u program traženja posla u inostranstvu.

Ako su vam neophodna dodatna znanja da biste bili bolji kandidat, obratite nam se. Pomoći ćemo vam u tome!