Naše prednostiGajimo profesionalne partnerske odnose sa svim našim klijentima. O tome mogu svjedočiti svi oni koji su u proteklim godinama sarađivali sa nama. Upoznali smo se i sarađivali sa preko 300 firmi i sa nebrojeno mnogo pojedinaca na svim svjetskim meridijanima. Ta iskustva želimo da podijelimo sa vama!


Imamo dugogodišnje iskustvo i dokazanu stručnost pri odabiru kadrova. Mnoge firme povjeravaju nam proces odabira najboljih radnika među prijavljenim kandidatima. U skladu sa svim normama savremenog poslovanja, oslanjajući se na analizu potreba u samoj firmi, biramo samo najbolje. Ne postupamo po bilo kakvim šemama, jer mislimo da svaka firma ima svoje specifične poslovne ideje, ciljeve i načine poslovanja.


Kod nas na jednom mjestu možete pronaći sve neophodne servise za traženje dobrog posla ili kvalitetnih radnika. Firmama pomažemo da poboljšaju učinak svojih zaposlenih kroz različite oblasti edukacije i prakse, a pojedincima omogućavamo da pronađu dobre poslodavce u skladu sa svojom stručnošću i profesionalnim kvalitetima.


Za sve radnike koje izaberemo za vas, prema vašim kriterijumima, organizujemo razgovore i testiranja prije nego što vam ih preporučimo. To znači da će svi oni morati da uspješno obave zadatke koje mi pred njih postavimo, prije nego što ih predložimo za zaposlenje u vašoj firmi. Za radnike koji traže posao ili žele da promijene svoje radno mjesto obezbjeđujemo informacije u poslodavcima.


Čim pošaljete svoj CV ili kriterijume po kojima tražite radnike, vaši podaci će odmah biti uneseni u naš informacioni sistem. Prema tim podacima vršimo odabir svih onih koji te kriterijume zadovoljavaju, obavljamo sa njima sve neophodne razgovore i obezbjeđujemo kontakt između poslodavaca i radnika u najkraćem mogućem vremenu.